Mandala Travel

Adresa: str. Horea nr. 108, ap. 9A
Nr. Reg. Com.: J12/842/2012
CUI: 29990127

Tel.: 0771175700
E-mail: rezervari@sejurlaclick.ro

Cine suntem

Echipa Mandala Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Cluj-Napoca dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Elena

Managing Partner & Travel Designer

Misiunea mea? Să creez experiențe de viață prin călătorii, experiențe ce modelează caracterul și schimbă perspectiva asupra lumii în care trăim.Sunt norocoasă că am făcut din pasiunea mea cea mai mare un stil de viață și principala mea activitate iar ceea ce mă motivează cel mai mult este să aduc un impact pozitiv oamenilor din jurul meu. Pentru clienții mei asta se traduce prin încercarea de a-i cunoaște cât mai bine, de a le intui pe alocuri nevoile și de a-i îndruma spre alegerile care le va înfrumuseța experienta unei călătorii.

Raluca

Managing Partner & Travel Architect

Îmi doream să-i fac și pe alții să descopere locuri incredibile și să aibă experiențe faine prin lume. Și așa în 2016 a apărut Mandala Travel, o agenție de turism diferită prin modalitatea de abordare foarte informală și prin promovarea destinațiilor pe care le-am vizitat personal.Călătoresc prin clienții cu care lucrez, prin poveștile și experiențele pe care ei mi le povestesc și prin pregătirea, anticiparea și rezultatul călătoriilor lor. 

Anda

Senior Travel Consultant

Este creativă și foarte atentă la detalii. Plănuiește cu drag călătorii în Portugalia, Egipt, Tunisia, Maroc și Turcia dar și scurte escapade în capitalele europene. Cea mai nouă călătorie a ei ? Uimitorul Polignano și plajele albe ale Pugliei.

Alexandra

Junior Travel Consultant

Chiar de la începuturi le-am cunoscut pe Raluca și Elena, într-o colaborare cu Facultatea de Geografie. Nu știu dacă au folosit praf magic, dar e clar că ele m-au făcut să mă îndragostesc de călătorii.

Având mentori buni și pasiunea de a călători, uite-mă acum aici, la Mandala Travel conturând visele celor care ne trec pragul, oferind mai mult decât niște servicii, oferind experiențe de neuitat. Iubesc să călătoresc…chiar și până în locul în care m-am născut. Când e vorba de călătorit, I’m in!! Când călătoresc simt că descopăr mai mult decât o destinație, mă descopăr pe mine, din nou și din nou.